Ungecoach

Nærvær, relation & forandring

Hvad er unge coaching

Unge coaching er for dig,  der har brug hjælp til at tackle de udfordringer, du som ung står over for i forhold til din skole, uddannelse, job, kæreste, familie, venner eller personlige udfordringer. 

 Jeg kan hjælpe dig med konkrete  værktøjer, som du kan anvende resten af livet. 

Jeg stiller reflekterende spørgsmål, som giver dig mulighed for at kastet nye perspektiver på dit liv. Det giver øget indsigt og du vil derved stå stærkere i sig selv og opleve mere glæde, tro og mod på at det hele nok skal gå.

Coaching belyser ved hjælp af en fokuseret spørgemetode dine indgroede og ofte ubevidste tanke- og handlemønstre på en helt anden måde, end du kender det fra familie og venner.

Som Coach vil jeg derfor på en professionel måde udfordre dig på en række områder, f.eks. dine begrænsende overbevisninger, dine bekymrende tanker, dine mønstre og adfærd, dine styrker, kompetencer og muligheder.
Ofte er det nemlig dine  tanker og mønstre, der afholder dig fra at opnå det, du egentlig gerne vil, eller fra at tage første skridt til at finde ud af, hvad du gerne vil.

Coachingen kan også suppleres med den metakognitive terapi, hvor vi arbejder med at lære at håndtere tankerne.

Det handler om at starte, og finde modet til at tage det første skridt. Ellers bliver du, hvor du er i dag.

Jeg hjælper dig til at holde fokus på det, der er vigtigt i dit liv, og åbne op for de muligheder der kan hjælpe dig til, at overkomme dine hindringer, få brudt dine uhensigtsmæssige vaner og mønstre og skabe de forandringer der skal til, så du kan tage livet i din egen hånd og leve dit liv i overensstemmelse med dig selv.

Kort sagt, unge coaching er for dig, der er motiveret for, at der skal ske en forandring i dit liv

Måske ønsker du at:

  • Slippe af med bekymrende tanker og din indre kritikker
  • Blive bedre til at sætte grænser
  • Blive bedre til at prioritere, hvad der er vigtigt for dig

Coaching kan foregå:

  • Online
  • I naturen
  • Hjemme hos dig 
  • På mit kontor i Silkeborg
Slide

”Linda er god til at stille de spørgsmål der gør at jeg finder ind til det der fylder mest for mig. Hun tager mig seriøst og har hjulpet mig med at finde mine styrker”

Citat fra pige i 8. klasse

Slide

”Jeg fik et skub af mine forældre til at tale med Linda. Det har gjort, at jeg har fået håndgribelige redskaber til at bruge i hverdagen- måske resten af livet”

Citat fra 16 årig pige i forløb

previous arrow
next arrow